Produkty pro prusa pegg (4)

Chřest

Chřest

Chřest v různých řezech Chřest (Aspargus officinalis L.) je vytrvalá, víceletá kulturní rostlina, jejíž bílé nebo zelené výhonky (stonky) se používají jako zelenina. Nabízíme následující sortiment: bílý/zelený differentní délky a průměry Stonky Úseky bez špiček (středové řezy) Úseky se špičkami (špičky a řezy) Špičky
PAI Stab

PAI Stab

BIEGLO nabízí PAI tyče z různých typů PAI, Torlon® 4203; 4301; 4275; 4435; 4645; 5030 (30% GF); 7130 (30% CF), přičemž každý typ je nejlépe vhodný pro určitou aplikaci. BIEGLO nabízí PAI tyče z různých typů PAI, Torlon® 4203; 4301; 4275; 4435; 4645; 5030 (30% GF); 7130 (30% CF), přičemž každý typ je nejlépe vhodný pro určitou aplikaci. Jedinečný výkon polyamidimidu (PAI) je výsledkem přeměny z termoplastu na zpevněný duroplast během delšího procesu vytvrzování. Náš PAI je zpracováván zkušenými inženýry a nabízí nejlepší možné hodnoty, které může PAI produkt poskytnout, a je vhodný pro mnoho aplikací, jako jsou ozubená kola, válce, hardware plazmových komor a kontaktní držáky.
Babassu olej

Babassu olej

Babassu-olej se získává z ořechů palmy babassu. Tato palma pochází z Brazílie, hlavní pěstební oblasti se nacházejí v Jižní Americe. Palma patří do rodiny Arecaceae a roste velmi pomalu. První plody nese až po 10 letech, může žít až 200 let a dosahuje výšky 30 metrů. Plody připomínají kokosové ořechy, měří 10 až 12 cm a obsahují 3 - 5 semen s přibližně 60-70% oleje. Olej je při teplotě pod 22 °C pevný, a proto se také nazývá babassu vosk nebo babassu tuk. Má vysoký obsah laurové kyseliny a vytváří jemný pocit na pokožce. Při kontaktu s pokožkou se rozpouští. Použití: Pharma: * Ulevuje kožním potížím Potraviny: * Složka sladkostí a pečiva * Výroba margarínu Kosmetika: * Ochrana pleti * Výroba krémů a šamponů * Ulevuje kožním potížím CAS:911078-92-1 EINECS:293-376-2 Barva: bělavá až žlutá Vůně: ořechová INCI: Orbignya Oleifera Seed Oil Skladování: chladné, suché, chráněné před světlem, skladovat v uzavřených obalech.
Syrup

Syrup

Melasa je vysoce viskózní sirup s tmavě hnědou až černou barvou. Jako surovina pro potravinářský průmysl poskytuje melasa charakteristickou chuť podobnou lékořici, hořkosladkou chuť a přírodní barvivo – to vše bez použití E-číslic.